Relatietherapie Amstelveen
Relatietherapie Amstelveen Arthur portret
Relatietherapie Amstelveen

Over mij

Specialisatie in relatietherapie

In relatietherapie onderzoeken we wat er tussen partners gebeurt en welk aandeel iedere partner daarin heeft. Ik vind relatietherapie de beste manier om verder te komen met je relatie ťn tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen. Vanuit deze vise ben ik me gaan specialiseren in relatietherapie.

Na de opleiding gestaltpsychotherapie aan de NSG volgde ik aanvullende opleidingen in relatietherapie bij o.a. Multidimens en School voor Relatietherapie.

Doorgaande professionalisering

De laatste jaren school ik me vooral bij via trainingen en supervisie van GATLA. Zowel in individuele therapie als relatietherapie. GATLA staat voor een up-to-date, eigentijdse en degelijke benadering van therapie. In live supervisie worden de therapeutische vaardigheden continu aangescherpt en gekoppeld aan theoretische reflectie en verdieping. Daarbij ondergaat de therapeut in supervisie ook zelf de therapie.

Achtergrond

Ik ben gestaltpsychotherapeut, relatietherapeut, coach en docent. Geboren in 1966. Ik begeleid mensen op diverse manieren waarbij het altijd gaat om wat er in relatie met een ander en het contact met jezelf gebeurd.

Iedere soort relatie heeft zo zijn eigen aandachtspunten.

Specifiek in partnerrelaties staan verbinding, intimiteit, ouderschap, trouw en ontrouw centraal. Verbinding en intimiteit bij elkaar vinden en tegelijkertijd autonoom en jezelf blijven vind ik essentiŽel in relaties. Deze balans vraagt vaak aandacht en bijstelling. Met elkaar een leven delen dwingt partners om zich steeds verder te ontwikkelen, want het leven vraagt steeds nieuwe dingen van mensen. Wanneer die groei langdurig stagneert onderzoek ik met clienten waar dat stagneert, meestal in onbewuste emoties en daardoor vaak onbewuste reacties op elkaar.

Aan het AMC ben ik mentor en docent communicatie bij de opleiding voor huisartsen en stagebegeleiders.